De behandelingen

Voetreflexologie

De voeten zijn het fundament van ons huis/lichaam. Ze dragen het hele lichaamsgewicht op een zeer klein oppervlak. De voeten hebben veel zenuwuiteinden alsook veel reflexzones, dat wil zeggen zones die verbonden zijn aan een ander deel van het lichaam. Deze reflexzones, als ze gemasseerd worden, stimuleren de corresponderende organen of klieren. Voeten reageren zeer goed op de reflexologiemassage omdat zij over het algemeen afgesloten zijn, op een harde en vlakke ondergrond staan (zool, vloer), verwaarloosd zijn en niet zelden verzwakt zijn.

Hand reflexologie

Deze reflexologiebehandeling kan grote verlichting brengen bij klachten in verband met tunnelsyndroom als ze herhaaldelijk  en direkt vanaf de eerste symptomen (prikkelingen, slapende vingertoppen) wordt uitgevoerd. Dit kan alleen of tesamen met voetreflexologie gegeven worden.

Hoofd reflexologie

De reflexologie van het hoofd en het gezicht wordt toegepast voor de ontspannning, verlichting van stress en het algemeen welzijn van de persoon. Zij bevordert de energiedoorstroming van het hoofd en hierdoor van het gehele lichaam.

Logo court

Sociale netwerken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door mij te volgen op Facebook